GENETICKÝ SENZOR LEPEK


Nesnášenlivost lepku, často nazývaná celiakie, patří mezi nejrozšířenější potravinové intolerance, které mohou způsobovat řadu zažívacích problémů.


Trvá v průměru až 11 let, než dojde ke zcela přesné diagnostice. Odhaduje se, že během této doby, kdy jsou často prováděny špatné závěry z různých vyšetření, až 12% neléčených případů má následně fatální zdravotní následky. V případě, že je geneticky podmíněná intolerance na lepek diagnostikována, je možné vyhnout se dalším komplikacím díky stanovení individuálního stravovacího plánu.

Test genetický senzor lepek se zaměřuje na zanalyzování dvou podstatných genů, které svým genetickým poškozením přispívají k vzniku intolerance na lepek. Pokud se skrze testy projeví jejich poškození, získáte i podrobné instrukce, jak rozpoznat prvotní příznaky intolerance na lepek a současně i jakým způsobem změnit svůj jídelníček tak, abyste zabránili zdravotním komplikacím.

PRŮBĚH TESTU:
 

  • Odborná anamnéza s vyšetřujícím lékařem
  • Zcela bezbolestný stěr buněk z ústní sliznice
  • Analýza stěru mezinárodní specializovanou laboratoří
  • Vyhodnocení odborným lékařem a následné vypracování lékařského doporučení


Pro komunikaci s námi můžete využít i kontaktní formulář: